Vad sak jag skriva?

Gick av mitt jobb i morse och äkta direkt till Anna och lilla Casper, goungen. Vi åt lunch och sen åkte vi och handlade till middan. Blev bjuden på en JÄTTEGOD drink och en god middag och efterrätt. Allt var bara så mumsigt.
Nu sitter jag här och skriver och tjejerna runt om mej försöker få in i huvet på mej allt som jag kan göra här på bloggen. Jag har en väldig tur att jag har dom, annars skulle det inte bli mycket.
Jag hade förväntat mej snöstorm i kväll, men det är så lungt som det bara kan bli. Kanske lika bra det.
Jag tror att klockan börjar närma sej läggdags. Sov gott alla.

ÅRETS JULKLAPP ... give it to me!

Den här vill ja ha!! Det står mitt namn på den .. i just love it ♥


Nylon Bumbag

En heldag på jobbet.......

Ja, vad säger man.........efter en hel dag på jobbet så är man ganska slut. Mycke info har det varit, som ska placeras någonstans i huvet,  och så ska man försöka sortera och spara det nödvändigaste. Ja, något har man väl lärt sej i dag också, för så är det ju ............man lär sej något nytt varje dag.
Och tänk, att när  jag skulle åka hem i kväll, så var det stenhård is på bilrutorna. Nu är det ingen återvändo, bara att sätta på vinterdäcken så fort som möjligt. Dubb eller dubbfritt?........det är den stora frågan, fast jag väljer dubbfritt. Bra för miljön, faktiskt.
 Vintern är här för att stanna. Och så får vi dras med den till april, kan det bli bättre?






Men, tänk att jag klarade av att komma till den här sidan själv. Helt utan hjälp, fantastiskt. Jag är bra. 

Nu är det faktiskt så, att jag är trött, och behöver sova, så natti natti på er.

blogg

Nu är jag igång, och det är med hjälp av Anna, min dotter.  Det är inte så lätt det här. En massa knappar, symboler, och flikar, som jag nu ska komma ihåg vad dom står för. Det här blir en utmaning för gamla mamma, men säkert kul också.
Nu ska jag avsluta dagen med att titta på ett program om USA.
Ha det så bra, alla där ute, så ses vi snart igen.

En heldag

Idag är första dan som jag skriver i min blogg, och jag har varit med Anna och casper hela dagen.  Vi har varit till Solna, (oj vilket stort centrum). Besök i Barkarby, och sen hem för att äta middag. Busat och spelat flipper.....fast Casper är ju bara 9 månader. Men han var med och var riktigt rolig. Lite tvätt och så pyjamas på. Han fick sin välling och sen i säng.......och tänk det är alldeles tyst. Han är ett fantastiskt barn. Nästan så att man vill äta upp honom. Natti natti.
Nu är det mammas jobb att plocka upp alla leksaker.





Testing testing ...



här har vi lilla casper, som tutar i sin nya bok

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0